InSight kamerák

 

  • Széles típusválaszték
  • Megbízható képfeldolgozó eszközök
  • Egységes InSight szoftver
  • Akár teljes gyártósorra kiterjedő képfeldolgozó rendszerek

Az iparági vezető Cognex eszköz-gyűjtemény megbízható, és állandó teljesítményt nyújt még a legnagyobb kihívást jelentő képfeldolgozó alkalmazásoknál is. A feladattól függetlenül az In-Sight képfeldolgozó eszközök a legnehezebb feladatok megoldásához szükséges megbízhatósággal és pontossággal is rendelkeznek.

Az In-Sight képfeldolgozó szoftver eszközök áttekintése

In-Sight 7000

Kicsi, erős és intelligens.
A második generációs In-Sight 7000 kompakt kamera rendszer az előző széria legjobb tulajdonságai mellett az 5000-es széria és a DataMan kódolvasók legjobb tulajdonságaival is fel lett ruházva. Igazi forradalmat jelent a gépi képfeldolgozásban, a hatékony képfeldolgozó eszközök a 8000-es széria optimalizált eszközkészletének köszönhetően még hatékonyabbak és gyorsabbak lettek.
Az új integrált 4 szegmenses világítás az új SurfaxeFX eszközzel párosítva új lehetőségeket nyit meg. A külső megvilágításokat nemcsak meghajtani de szabályozni tudja és gyakorlatilag bármilyen vizsgálati szituációhoz van elég bemeneti és kimeneti kapacitása – mindez kompakt, IP67 védettségű kivitelben, amivel a rendszer minden eddiginél több helyen lesz alkalmazható.

In-Sight Micro


Legyen kicsi. Legyen intelligens. Legyen könnyű.
Az In-Sight Micro 30 mm x 30 mm x 60 mm-es méretével a legkisebb képfeldolgozó kamera sorozat. Az Etherneten keresztül megtáplált (PoE) ultra kicsi képfeldolgozó rendszer a helyes választás, ha kevés a hely. A többféle teljesítményű és sokféle eszközkészlettel kapható In-Sight Micro szinte minden képfeldolgozási igényt képes kielégíteni.

Az In-Sight 8405 a legkiseb 5 megapixeles kompakt kamera.

 

In-Sight 5000


Strapabíró, megbízható és teljesítőképes.
Az In-Sight 5000 sorozat úttörő képfeldolgozó rendszere több mint tizenöt különböző típust foglal magában, köztük a nagy sebességű, a nagy felbontású színes, az azonosító, a line-scan, a rozsdamentes acél és egyéb típusokat… mindezeket viharedzett, IP67 védettségű kivitelben.Az In-Sight 5000 alkalmazható a legnagyobb igénybevételt jelentő környezetekben is.

 

 

Az In-Sight kompakt kamerák mellett az új In-Sight Sensor és a 3D lézer profilkészítő-ről is többet megtudhat a Cognex Vision katalógus letöltésével, melyet megtalál a Letöltés oldalon.